Over G & A

Partners

Medexs
Ecos

Over G & A

G & A interieurbouw is een deskundige partner op het gebied van de afwerking en inrichting van operatiekamers en OK-complexen, cleanrooms, CSA-ruimten, sanitaire cellen, laboratoria, apotheken, zorginstellingen en andere geclassificeerde (schone) ruimten. We bieden wandafkleding, vloeren, plafondsystemen, luchtbehandelingssystemen en meubels, zoals kasten, sanitaire blokken en keukenblokken. Om u een totaaloplossing te kunnen bieden, werkt G & A interieurbouw nauw samen met partnerbedrijf Medexs.
G & A is opgericht in 2006, maar heeft een decennialange ervaring in het vakgebied. Onze kracht ligt in het feit dat wij alle systemen in eigen huis vervaardigen. Daardoor kunnen we niet alleen de kwaliteit van onze systemen voor u waarborgen, we kunnen ook flexibeler werken en adequater reageren op eventuele veranderende wensen van onze klanten. Bovendien hanteren wij een transparante prijsstructuur en zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening.

Wij werken met een team van ervaren, vaste medewerkers en beschikken over een productiehal van 800 m2, waar wij onze producten produceren, assembleren en monteren.

Onze visie

Bij G & A interieurbouw vinden we dat je moet doen waar je goed in bent. G & A is gespecialiseerd in hygiënische wand-, plafond- en vloersystemen in operatiekamers en werkt samen met partnerbedrijf Medexs, specialist in luchttoevoersystemen. Op die manier kunnen we u een totaaloplossing bieden op het gebied van inrichting van (klasse 1-)operatiekamers en cleanrooms. Het idee daarachter is dat iedereen doet waar hij in gespecialiseerd is, terwijl u één aanspreekpunt houdt. Het gemak van een totaalconcept, met de kwaliteit van deskundige specialisten.

Vakmanschap en innovatie staan bij G & A interieurbouw centraal. De branche waarin wij werken blijft continu veranderen en daar spelen wij voortdurend op in. Zo houden we in onze systemen onder andere rekening met de inbouw van (toekomstige) AV-apparatuur in de OK en maken ook vernieuwende wandpanelen voor besturings- en monitoringssystemen in de ruimte onderdeel uit van de mogelijkheden. Op die manier innoveren en verbeteren wij voortdurend.

Wilt u meer weten over ons? Neem contact met ons op!