Export

Partners

Medexs
Ecos

Export

G & A interieurbouw is gevestigd in Rhenen (Nederland) en bedient van daaruit een breed scala aan klanten wereldwijd. Van Azië tot Latijns-Amerika, van Europa tot het Midden-Oosten. Ook in het buitenland kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden, inclusief advies en montage. Hierbij werken we vaak samen met lokale partners, die de installatie en het projectmanagement voor ons realiseren. Ook hier profiteert u van de kwaliteit van onze systemen.

Afwerking van de ruimte

G & A interieurbouw is u graag van dienst met de complete afwerking van de ruimte: van wandsystemen tot vloer- en plafondsystemen. Ook meubilair, sanitaire cellen en keukenblokken produceren wij indien gewenst volledig op maat. Het materiaal dat wij hiervoor gebruiken is HPL, high pressure laminate. Dit is antibacterieel, slijt- en krasvast en bestand tegen chemicaliën en hitte. Wij exporteren onze voorgefabriceerde cellen en platen ook naar het buitenland. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Bent u monteur of installateur buiten Nederland en bent u geïnteresseerd in het monteren van de plafond-, wand- en vloersystemen van G & A interieurbouw? Neem dan contact met ons op!